Hoofdcontent

Nationale Sportweek

NOC*NSF Nationale Sportweek: 20 t/m 29 september 2024 

De gemeente Borger-Odoorn doet weer mee aan de Nationale Sportweek! De Nationale Sportweek is van vrijdag 20 tot en met zondag 29 september en heeft als thema ‘Beleef en Beweeg’. 

Doet uw vereniging of organisatie mee? 
De beleef- en beweegweek draait om het ervaren van activiteiten. Als vereniging of organisatie nodigen we u uit om mee te doen! Organiseer een sport- en/of beweegactiviteit en voeg hier ook een deel beleving aan toe. Denk aan kunstwandelingen, yoga in de buitenlucht, danslessen, sportevenementen met side events, culturele festivals en educatieve workshops. 

Wat organiseert uw vereniging? 
Laat het ons vóór 1 september 2024 weten door de activiteit aan te melden op www.actiefborgerodoorn.nl. Dan nemen wij het op in het programma. Om een activiteit te kunnen plaatsen op Actief Borger-Odoorn, dient u zich eerst te registreren als aanbieder.  Organiseert uw vereniging geen speciale activiteit, maar zijn er wel open trainingen? Meld deze activiteit dan ook aan! Samen maken we er een succesvolle beleef- en beweegweek van! 

Wilt u inspiratie of ondersteuning? 

Neem dan contact op met: 

Combicoach Esther Kuilman (voor sport): e.kuilman@borger-odoorn.nl of 06-55392806.

Cultuurcoach Lisan van der Deijl (voor cultuur): l.vddeijl@borger-odoorn.nl of 06-55392937. 

U kunt subsidie aanvragen 

Voor het organiseren van een activiteit in de Nationale Sportweek kunt u de subsidie ‘Maatschappij’ aanvragen. Doet u hiervoor een aanvraag? Vermeld dan ‘NSW’ voor de activiteit.