Hoofdcontent

Financiële ondersteuning

Heb je een laag inkomen en weinig vermogen? Dan kun je wellicht aankloppen bij de webwinkel Meedoen of een beroep doen op het Jeugdfonds Sport en Cultuur. 

Webwinkel Meedoen

De webwinkel is er speciaal voor mensen met een laag inkomen en weinig vermogen. Zij kunnen een budget besteden in de Webwinkel Meedoen. In de webshop kun je kiezen uit verschillende producten. De producten zijn gericht op meedoen in de maatschappij. 

Ben je benieuwd of je ervoor in aanmerking komt? Neem dan contact op met de Sociale Teams via info@socialeteamsborgerodoorn.nl of 0800- 2009.

Jeugdfonds Sport & Cultuur

We willen ervoor zorgen dat alle kinderen tussen de 0 tot 18 jaar kunnen meedoen met sport, cultuur en zwemles. Maar niet elk gezin kan dit zelf betalen. Voor deze gezinnen is er het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het Jeugdfonds betaalt dan de contributie of het lesgeld. Zo krijgt elk kind de kans om zich op sportief en creatief vlak te ontwikkelen. Dat is gezond en belangrijk voor de verdere ontwikkeling van het kind.

Wilt je weten of je gezin in aanmerking komt voor een bijdrage vanuit het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Doe dan een aanvraag via de website www.jeugdfondsdrenthe.nl. Of neem contact op met de Sociale Teams via info@socialeteamsborgerodoorn.nl of 0800- 2009.