Hoofdcontent

Wie zijn wij?

De "Vereniging tot behoud van kerk no:11 te Valthermond ‘’ heeft het gebouw multifunctioneel gemaakt. De akoestiek is uitstekend en leent zich voor vele mooie geluiden van muziek, zang en theater. Om meer mensen van deze geschikte ruimte te laten genieten organiseren we concerten, voorstellingen en optredens van meer en minder bekende artiesten uit de regio.
De kerk biedt mogelijkheden voor een velerlei activiteiten. U kunt de kerk huren voor het houden van een familiefeestje, reünie, expositie, lezing.
Artiesten, bands of koren die een concert willen geven en daarvoor ruimte zoeken kunnen bij ons terecht. Trouw- en rouwdiensten behoren ook tot de mogelijkheden.
Het kerkorgel van de kerk wordt nog steeds goed onderhouden. Hierdoor is het altijd mogelijk hier gebruik van te maken voor de (bevoegde) liefhebber.
Tevens biedt de kerk aan de achterkant een aansluitend lokaal, oorspronkelijk in gebruik als consistoriekamer/leerkamer. Deze ruimte leent zich uitstekend voor workshops, vergaderingen of clubbijeenkomsten.

Aanstaande activiteiten:

Cultureel Centrum No.11 heeft op dit moment geen geplande activiteiten. Neem snel weer een kijkje!